Alle collectiesPrivacy & Gegevens
E-mailadres van account bijwerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We begrijpen hoe belangrijk het is om je accountgegevens up-to-date te houden, inclusief je e-mailadres. Hoewel we ernaar streven om het beheren van je account zo gemakkelijk mogelijk te maken, willen we je informeren dat het momenteel niet mogelijk is om het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld zelf te wijzigen.

Ons toegewijde ondersteuningsteam is er echter om je met dit proces te helpen. Als je het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld wilt bijwerken, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de knop ? van de app en geef het nieuwe e-mailadres op dat je wilt gebruiken. We helpen je graag om de nodige wijzigingen door te voeren.