Alle collectiesIntegratiesAPI-Keys
API-keys en Personal Access Tokens

Maak Personal Access Tokens

Meer dan een week geleden bijgewerkt

API Keys

Om je dashboard aan verschillende integraties te koppelen, heb je soms een API-key nodig. Dit is nu geüpdatet naar Personal Access Tokens die op dezelfde manier functioneren. Om deze te genereren, volg je de volgende stappen:

• In het Dashboard ga naar Tools en vervolgens naar Integrations.

• Klik in de linker kolom op Integrations en dan op Personal Access Tokens.

• Klik op de knop Nieuw personal access token rechtsboven. Onder Add a Naam.

• Klik op de knop Aanmaken. Het token is nu aangemaakt.

• Het token verschijnt slechts één keer, dus zorg ervoor dat je het kopieert voordat je de pop-up sluit.

Als je werkt met 'Cash registers' die ook een API vereisen, kun je ook persoonlijke toegangstokens voor de specifieke kassa aanmaken.

• Ga eerst naar Tools (9 stippen)->Integrations en vervolgens naar Kassa's.

• Klik op Koppel Kassa, vul de juiste velden in en aanmaken.

• Klik op de kassa die je net hebt aangemaakt. Onder het tabblad 'persoonlijk toegangstoken' kun je een nieuw toegangstoken voor dit apparaat aanmaken met de knop rechtsboven.