Alle collectiesIntegratiesIntegraties
Hoe configureer je een Untill-integratie

Alles wat je nodig hebt in ons dashboard om te beginnen met de Untill-integratie

Deze week bijgewerkt

Hoe configureer je een Untill-integratie

Integreren

1. Ga eerst naar Tools (9 stippen) -> Integraties en vervolgens naar Kassa’s.

2. Klik op koppel kassa, vul de relevante velden in en maak aan.

3. Klik op de kassa die je net hebt aangemaakt. Onder het tabblad ‘persoonlijke toegangstoken’ kun je een nieuw toegangstoken voor dit apparaat maken met de knop rechtsboven.

4. Je hebt ook je account secret nodig. Deze vind je onder Tools (9 stippen) -> Integraties en zoek naar ‘account secret’.

5. Neem contact op met je Untill-verkoper/provider voor activatie en geef hen het persoonlijke toegangstoken van de kassa en het account secret.

Promoties en voordelen configureren

• Dit wordt afgehandeld door de verkoper/leverancier van Untill. Neem contact op met de supportafdeling of jouw contactpersoon bij Untill voor details over het koppelen van jouw loyaliteitsinstelling. Volg de instructies voor het aanmaken van Beloningen en Vouchers in het Dashboard voordat je contact opneemt om de integratie te configureren!

Bugs

• Neem contact op met Untill als je klanten problemen ondervinden bij de POS.