Alle collectiesIntegratiesIntegraties
Hoe configureer je een Foodticket-integratie

Alles wat je nodig hebt in ons dashboard om te beginnen met de Foodticket-integratie

Deze week bijgewerkt

Hoe configureer je een Foodticket-integratie

Integreren

1. Ga in het dashboard naar ‘Tools’ en vervolgens naar ‘Integraties’.

2. Klik in de linkerkolom op ‘Personal Access Tokens’ en daarna op de knop ‘Nieuw personal access token’ rechtsboven. Voeg een Naam toe.

3. Klik op de knop ‘Aanmaken’. Het token is nu aangemaakt. Het token wordt slechts één keer getoond, dus zorg ervoor dat je het kopieert voordat je het pop-upvenster sluit!

4. Ga naar instellingen en dan naar ‘profielen’. Klik op een profiel om de UUID te zien. Kopieer en sla de UUID op in een document voor elk profiel.

5. Neem contact op met info@foodticket.nl om de integratie te starten, en geef hen je persoonlijke toegangstoken, OAuth-gegevens en profiel-UUID's.

Promoties en voordelen configureren

• Dit wordt afgehandeld door Foodticket. Neem contact op met de supportafdeling of jouw contactpersoon bij Foodticket voor details over het koppelen van jouw loyaliteitsinstelling. Volg de instructies voor het aanmaken van Beloningen en Vouchers in het Dashboard voordat je contact opneemt om de integratie te configureren!

Bugs

• Neem contact op met Foodticket als je problemen ondervindt met hun apparaten.