Cadeaukaart
Kaarten
Hoe cadeaukaarten met saldo te importeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om cadeaukaarten te importeren, navigeert u naar de 9 stippen en selecteert u ‘Importeren'.

Selecteer ‘Nieuwe import’ en kies het importtype ‘Cadeaukaarten’.

Klik op ‘Opslaan’ en vervolgens op ‘Upload’.

Selecteer nu uw cadeaubonbestand, zorg ervoor dat het in CSV-formaat is. Klik op ‘Opslaan’ om door te gaan.

Onder ‘Mapping’ kunt u selecteren welke kolommen in uw bestand overeenkomen met attributen, zoals ‘Kaartnummer’ en ‘Bedrag in centen’.

Klik op ‘Opslaan’ om door te gaan.

Onder het tabblad ‘Informatie’ kunt u selecteren of de cadeaubonnen upgradebaar zijn, evenals ze toewijzen aan een cadeaubonprogramma en een winkel.

Klik op ‘Begin’ en u ziet dat de import wordt voorbereid.

Klik op ‘Import’ om naar de overzichtspagina te navigeren en selecteer de cadeaubonimport die u zojuist hebt voltooid. Deze zal het label ‘Ready’ hebben.

Klik ten slotte op ‘Begin met importeren’ om het proces te voltooien.

De cadeaubonnen zijn nu geïmporteerd en zichtbaar onder ‘Cadeaukaart’.