Alle collectiesSparenTransacties
Hoe loyaliteitspunten en transacties te importeren

Importeer een grote hoeveelheid puntensaldi of transacties.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe loyaliteitspunten en transacties te importeren:

1. Navigeer naar Importeren ◦ Ga naar het menu met de 9 stippen en selecteer 'Importeren'.

2. Begin een nieuwe import ◦ Selecteer 'Nieuwe import' en kies 'Spaartransacties' als het importtype. ◦ Klik op 'Opslaan’ en vervolgens op 'Upload'.

3. Upload het contactbestand ◦ Selecteer je contactbestand (zorg ervoor dat het in CSV-formaat is). ◦ Klik op 'Opslaan’ om door te gaan.

4. Kolommen toewijzen ◦ Selecteer onder 'Mapping' welke kolommen in je bestand overeenkomen met attributen in het dashboard.

◦ Je zult 3 verschillende attributen vinden, 'E-mail', 'Eenheidswaarde', en 'Punten'. Belangrijk: 'eenheidswaarde' zal worden ingevoerd als een specifiek transactiebedrag, en alle regels die je hebt ingesteld, worden toegepast voordat dit bedrag wordt omgezet in punten. Als je simpelweg het aantal loyaliteitspunten wilt importeren, kies dan 'Punten'. ◦ Klik op 'Opslaan’ om door te gaan.

5. Informatie configureren ◦ Beslis onder het tabblad 'Informatie' op welke locatie deze punten worden toegekend. ◦ Klik op 'Start' om te zien hoe de import wordt voorbereid.

6. Voltooi het importproces ◦ Klik op 'Importeren' om naar de overzichtspagina te gaan. ◦ Selecteer de import van de contactlijst die je zojuist hebt voltooid (het zal een 'Klaar' label hebben). ◦ Klik tenslotte op 'Start import' om het proces te voltooien.

Je puntenbalansen zijn nu geïmporteerd!