Cadeaukaart
Kaarten
Hoe cadeaukaart en cadeaukaartprogramma's aan te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een cadeaubon aan te maken, navigeert u naar ‘Cadeaukaart’ en selecteert u ‘Kaarten’ in het dropdownmenu.

Klik op ‘Nieuwe cadeaukaart’ en kies hoeveel geld u op de kaart wilt plaatsen, een ontvanger, een gekoppelde winkel en een e-mailadres waaraan u de cadeaubon wilt koppelen.

Wanneer u dit hebt gedaan, drukt u op ‘Aanmaken’.

Om uw cadeaubonprogramma te configureren, gaat u naar ‘Cadeaukaart’ en ‘Instellingen’. Op deze pagina bevindt u zich automatisch op de overzichtspagina van uw primaire cadeaubonprogramma.

Druk op ‘Terug’ als u alle cadeaubonprogramma's wilt bekijken.

Om een nieuw cadeaubonprogramma aan te maken, klikt u op ‘Nieuw programma’. Maak een naam aan en klik op ‘Aanmaken’. U kunt zien in welk programma u zich momenteel bevindt bovenaan het dropdownmenu ‘Cadeaukaart’ in de navigatie.

Om uw programma te configureren, klikt u op het 'Instellingen'-tandwiel naast het programma. Hier kunt u maximale en minimale bedragen selecteren, evenals het koppelen van de cadeaubonnen aan specifieke winkels of alle winkels onder het tabblad ‘Koppelen’.