Cadeaukaart
Transacties
Hoe een cadeaukaart-transactie aan te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om handmatig een cadeaubontransactie aan te maken, navigeert u naar ‘Cadeaukaart’ en selecteert u ‘Transacties’ in het dropdownmenu.

Klik vervolgens op ‘Nieuwe transactie’. U kunt nu het bedrag van de transactie in centen invoeren, de winkel selecteren waarop het van toepassing is, en de geautomatiseerde e-mail selecteren die is voorbereid voor ontvangers.

U kunt de e-mail vinden of aanmaken onder ‘Marketing’, vervolgens ‘E-mails’, en selecteer ‘Nieuwe e-mail’, daarna ‘Automatisch verzenden’ en ‘E-Mail ontvanger cadeaubon’ als categorie.