Instellingen
Hoe toegang te krijgen tot bètakenmerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om toegang te krijgen tot bètakenmerken, navigeert u naar het 'Instellingen'-tandwiel in de rechterbovenhoek.

Selecteer op de pagina 'Algemeen' het tabblad 'Functionaliteiten'.

Alle bètakenmerken hebben een 'Beta'-label bij hun status en geven aan of ze zijn geactiveerd of niet.

Om een bètakenmerk te activeren of te deactiveren, klikt u op het specifieke kenmerk en selecteert u respectievelijk 'Inschakelen' of 'Uitzetten'.