Contacten
Contacts
Hoe een contact handmatig toe te voegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om handmatig een contact aan uw account toe te voegen, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Contacten’ in het dropdownmenu.

Eenmaal op de overzichtspagina van contacten, selecteert u ‘Nieuwe contact’.

Voer nu het e-mailadres van het contact in. Nadat dit is gedaan, heeft u de optie om aanvullende contactattributen in te vullen.

Klik op ‘Aanmaken’ om de registratie van dit contact in uw account te voltooien.