Alle collectiesIntegratiesIntegraties
Hoe configureer je een Storekit-integratie

Alles wat je nodig hebt in ons dashboard om te beginnen met de Storekit-integratie

Deze week bijgewerkt

Hoe configureer je een Storekit-integratie

Integreren

1. Ga eerst naar instellingen en vervolgens naar ‘gebruikers’ en ‘uitnodigingen’. Klik op ‘maken’ en voeg cs@storekit.com toe als administratieve gebruiker.

2. Ga naar de werkbalk (9 stippen) en vervolgens naar ‘Integraties’.

3. Druk op ‘OAuth clients’ en selecteer ‘nieuwe oauth client’. Klik op je nieuw aangemaakte OAuth om toegang te krijgen tot de ID en Secret, en sla deze informatie op in een document!

4. Neem contact op met cs@storekit.com om de integratie te configureren en geef hen de opgeslagen OAuth-informatie.

Promoties en voordelen configureren

• Dit wordt afgehandeld door Storekit. Neem contact op met de supportafdeling of jouw contactpersoon bij Storekit voor details over het koppelen van jouw loyaliteitsinstelling. Volg de instructies voor het aanmaken van Beloningen en Vouchers in het Dashboard voordat je contact opneemt om de integratie te configureren!

Bugs

• Neem contact op met Storekit als je klanten problemen ondervinden bij Click & Collect.