LED-lysene i Pillbox
Per Nilsson avatar
Skrevet av Per Nilsson
Oppdatert over en uke siden

Pillbox har et LED-lys (lighting emitting diode – lysutsendende diode) på siden. Det kan blinke med forskjellige farger sammen med et LED-lys i hvert doserom som gløder hvitt når det er tid for å ta dosen din.

LED-lys i doserom

Når det nærmer seg et doseringstidspunkt, vil LED-lystet i det aktuelle rommet begynne å blinke og når dosen er tatt ut av rommet, vil LED-lyset stoppe å blinke. LED-lyset blinker bare hvis det er en dose inne i rommet og ikke hvis rommet er tomt.

Det stopper også å blinke når det har gått nok tid til at dosen kan betraktes som «tapt», hvis den da ikke allerede har blitt tatt.

LED-lys i farger på siden

Dette LED-lyset kan både blinke og lyse kontinuerlig med en farge for å angi status for Pillbox:

• Blinking grønt betyr at Pillbox lades og er slått på

• Blinking rødt betyr at Pillbox nettopp har startet å lades opp og ikke er slått på ennå. Dette vil etter kort tid endres til å blinke grønt

• Blinking gult betyr at Pillbox har lavt batterinivå og trenger å lades opp

• Konstant grønt betyr at Pillbox blir startet på nytt, og det kan ta en liten stund

• Konstant rødt betyr at Pillbox er i en feiltilstand. Se følgende lenke for hvordan du kan rette opp problemet.

LED-lyset blinker også når du trykker på Pillbox-knappen på siden:

• Hvit blinking betyr at Pillbox er på og tilkoblet appen.

• Blå blinking betyr at Pillbox er på, men ikke tilkoblet appen. Sjekk følgende lenke for å se hvordan du kan koble til Pillbox

Hvis lyset ikke blinker i det hele tatt når du trykker på knappen, er Pillbox sannsynligvis tom for strøm og trenger å lades.

Hvis du legger merke til at Pillbox bare blinker når du har ladekabelen tilkoblet, må du kontakte oss i støttefunksjonen og så vil vi hjelpe deg.