Personale
Arbejdstider
Skiftende arbejdstider i lige og ulige uger
Opdateret over en uge siden

Hvis du har skiftende arbejdstider i lige og ulige uger, kan det løses ved at vælge ”Kun ulige uger” eller ”Kun lige uger” i dropdown-menuen under Personale -> Arbejdstider.

Hvis der f.eks. skal oprettes arbejdstider hver fredag fra 9-17 kun i lige uger, gøres det ved følgende:

1. Gå til Personale og derefter Arbejdstider

2. Vælg Kun lige uger i dropdown-menuen øverst

3. Tryk på feltet ud fra medarbejderens navn og en fredag i en lige uge

4. Opret arbejdstiderne og tilføj Gentag ugentligt

5. Gem ved at trykke Opret tid

Når du opretter skiftende arbejdstider, kan du også tilføje gentagelser. Dine oprettede gentagelser vil så være hver anden uge i stedet for hver uge. Fremadrettet skal dine arbejdstider redigeres fra enten ”Lige uger” eller ”Ulige uger”, alt efter hvilken du vil redigere. ”Alle uger” bruges, hvis arbejdstider skal oprettes med gentagelser hver uge uanset ugetypen.

Bemærk, hvis du indsætter information på samme dag under "Lige/Ulige uger" og "Alle uger" vil systemet bruge tiden angivet under "Lige/Ulige uger".