Personale
Indstillinger for medarbejdere
Forskellige priser på samme service ved forskellige medarbejdere
Forskellige priser på samme service ved forskellige medarbejdere
Opdateret over en uge siden

Selvom man tilbyder samme service, behøver den ikke at koste det samme hos alle medarbejdere i forretningen. Det samme gælder, hvis der skal være forskellige priser i forskellige afdelinger.

For at ændre prisen på en service for en bestemt medarbejder skal du gøre følgende:

1. Gå til Personale og herefter Personale i undermenuen

2. Vælg medarbejderen, du vil lave prisændringen for

3. Rul ned til afsnittet Services

4. Tryk på prisen ud fra den service, du vil ændre og ret til denne medarbejders pris

5. Gem

OBS: Hvis I har flere afdelinger, skal det indstilles for hver afdeling via dropdown-menuen øverst i dette afsnit

Læs også: Opsætning af tilvalg