Kassesystem
Salg
Rabat på salg til kunde
Opdateret over en uge siden

Skal du give rabat på hele eller en del af et salg, skal det tilføjes på hver salgslinje ved registreringen af betalingen.

Opret dit salg på Nyt køb-knappen i kalenderen, hvis det er en strøgkunde eller Gå til betaling på en aftale i kalenderen. Du kan vælge at tilføje rabatten i enten procent eller kroner. For at skifte mellem rabat i kroner eller procent, skal du trykke på ikonet i feltet Linjerabat.

Så snart du tilføjer en rabat, vil totalbeløbet ændre sig, så rabatten er indregnet.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com