Alle samlingerKassesystemSalg
Rabat på salg til kunde
Opdateret over en uge siden

Skal du give rabat på hele eller en del af et salg, skal det tilføjes på hver salgslinje ved registreringen af betalingen.

Opret dit salg på Nyt køb-knappen i kalenderen, hvis det er en strøgkunde eller Gå til betaling på en aftale i kalenderen. Du kan vælge at tilføje rabatten i enten procent eller kroner. For at skifte mellem rabat i kroner eller procent, skal du trykke på ikonet i feltet Linjerabat.

Så snart du tilføjer en rabat, vil totalbeløbet ændre sig, så rabatten er indregnet.

Læs også: Alt om klippekort

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com