Salg af gavekort
Opdateret over en uge siden

Har du en kunde, der gerne vil købe et gavekort – så kan du nemt administrere og sælge dine gavekort med Planway. For at sælge et gavekort skal du gøre følgende:

1. Gå til Kalender i topmenuen og vælg Nyt køb

2. Her skal du vælge Gavekort og herefter det beløb gavekortet skal være på

3. Gennemfør salget ved at trykke på Betal xx kroner og vælg betalingsmetoden kunden bruger

4. Tryk Gennemfør betaling

Nu er gavekortet oprettet, og kundens gavekortkode står på kvitteringen for salget.