Alle samlingerAppsGavekort
Brug gavekort som betalingsmetode
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Når du har solgt et gavekort, kan modtageren betale med det i din forretning, indtil hele værdien er indløst.

1. Tryk Gå til betaling på kundens aftale i Kalenderen eller brug Nyt køb-knappen

2. Indsæt de relevante salgslinjer via menuen til venstre i salgsvinduet

3. Klik Betal xx kroner på den grønne knap nederst

4. Vælg Gavekort som betalingsmetode og indsæt kundens gavekortkode

5. Tryk Gennemfør. Salget er nu registreret, og værdien er fratrukket gavekortet

Det vil fremgå, hvis gavekortet ikke dækker hele salgets værdi. I så fald skal du bagefter vælge den betalingsmetode, det resterende beløb betales med (se eksemplet på billederne)

Hvis hele gavekortets værdi ikke indløses, vil den samme gavekortkode kunne bruges igen for det resterende beløb.

Tryk på billederne for fuld visning

Du kan finde en oversigt over alle dine solgte gavekort med tilhørende gavekortkoder samt udløbsdato under Apps -> Gavekort. Her fremgår det også, hvis et gavekort er helt eller delvist brugt, eller hvis det er udløbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com