Apps
Gavekort
Brug gavekort som betalingsmetode
Opdateret over en uge siden

Hvis du allerede har solgt et gavekort til kunden, har den valgte kundes gavekort fået en kode. Gavekortkoden vil stå på kvitteringen for salget af gavekortet. For at bruge gavekort som betalingsmetode skal du gøre følgende:

1. Gå til siden Kalender i topmenuen

2. Vælg kundens aftale og tryk Gå til betaling eller tryk på Nyt køb hvis det er en kunde uden aftale

3. Vælg betal xx kr. nederst på skærmen

4. Vælg ”Gavekort” som betalingsmetode og skriv gavekortkoden

5. Gennemfør dit salg

Når salget er gennemført, vil det brugte beløb automatisk blive trukket fra det valgte gavekort, og værdien vil fremover være det tilbageværende beløb.

Hvis systemet ikke accepterer gavekortet som betalingsmetode, kan du tjekke det resterende beløb på gavekortet. Det gøres ved at finde gavekortet under Apps -> Gavekort, eller via kundens profil under ”Gavekort”.