Salg af klippekort
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Klippekort-funktionen hjælper dig med at administrere salg og indløsning af klippekort.

Når dine klippekort-skabeloner er oprettet, er du klar til at sælge klippekort til dine kunder.

1. Klik på Nyt køb-knappen i Kalenderen

2. Indsæt kunden i feltet øverst

3. Tryk på Klippekort i menuen til venstre

4. Vælg den type klippekort, kunden ønsker at købe

5. Klik Betal xx kroner på den grønne knap nederst

6. Vælg den betalingsmetode, kunden betaler klippekortet med

7. Klik Gennemfør betaling

Tryk på billederne for fuld visning

Bemærk: Det er ikke muligt at indløse et klip i samme salg, som klippekortet sælges i. Klippekort-salget skal registreres separat først, da klippekortkoden først oprettes idet, salget af klippekortet er registreret.

Læs også: Salg af gavekort

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com