Apps
Klippekort
Opret klippekort-skabelon
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

For at kunne sælge klippekort til dine kunder, skal du først oprette klippekort-skabeloner. Med klippekort-skabeloner opretter du nemlig de typer af klippekort, du ønsker at sælge. Det er her, du definerer, hvor mange klip et klippekort består af og prisen herfor samt i hvor lang tid og til hvilke services, det er gyldigt.

1. Gå til Apps og aktiver og åbn Klippekort

2. Tryk Opret ny skabelon

3. Udfyld alle informationer

Beskrivelsen vil fremgå, hvis du sælger klippekortet via online bookingsiden

4. Opret skabelonen ved at klikke Opret klippekort øverst til højre

Du kan oprette flere klippekortskabeloner med forskellige antal klip, priser og gældende til forskellige services.

Tryk på billederne for fuld visning

Læs også: Salg af klippekort

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com