Opret ny betalingsmetode
Opdateret over en uge siden

Hvis du tager imod andre betalingsmetoder, end dem der allerede er oprettet i Planway, f.eks. fra en forbrugsforening eller et deal site, kan det være en god idé at oprette dedikerede betalingsmetoder hertil. Det kan du gøre ved følgende:

1. Gå til Kassesystem (ikonet med kasseapparatet i øverste højre hjørne)

2. Vælg Betalingsmetoder i undermenuen

3. Tryk Opret ny betalingsmetode og skriv det ønskede navn

4. Gem ved at trykke Opret betalingsmetode

Når du har oprettet en betalingsmetode, vil den automatisk stå som en mulig betalingsmetode, når du registrerer et salg. Den nye betalingsmetode vil også få sin egen opgørelse i kasseafstemningen.