Kreditering af salg
Opdateret over en uge siden

Hvis du giver en kunde penge tilbage for et køb, skal du registere det i Planways kassesystem ved at lave en kreditering. Krediteringen kan være på det fulde beløb eller en del af det beløb, kunden oprindeligt har betalt.

1. Gå til Kassesystemet og vælg Salg i undermenuen

2. Find det pågældende salg og tryk på den røde skraldespand til højre på linjen

3. Vælg Krediter salg for at registrere en tilbagebetaling til kunden

4. Hvis der er et eller flere produkter tilknyttet salget, skal du vælge, om de skal returneres til dit lager. Hvis ikke, gå til punkt 5

5. Angiv det beløb, du refunderer til din kunde. Du kan ændre beløbet ved at trykke på tallet øverst i boksen

6. Angiv den betalingsmetode, du anvender til at tilbagebetale kunden

7. Tryk Krediter

Du skal selv sørge for at betale beløbet tilbage til din kunde, da betalinger i forretningen går udenom Planway.

Er der tale om en online betaling, skal du følge denne guide.

Nedenfor ses et eksempel på en delvis kreditering, hvor kunden har betalt 100 kr. og skal have refunderet 25 kr. kontant.

Først kan man se, at kunden i alt har betalt 100 kr.

Beløbet øverst ændres til de 25 kr., der skal krediteres.

Tilbagebetalingsmetoden vælges. Nu ændrer beløbet øverst sig automatisk til det resterende beløb. Den delvise kreditering er registreret, når der trykkes Krediter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com