Venteliste
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Hvis dine kunder har problemer med at finde en ledig tid, kan de skrive sig på din venteliste.

1. Gå til Apps og aktiver appen Venteliste

2. Dine kunder har nu mulighed for at skrive sig på ventelisten

(markeret med orange på billede 1)

3. Se dine ventelisteopskrivninger ved at klikke på clipboard-ikonet øverst til højre

(markeret med orange på billede 2)

Bemærk: Hvis du får et afbud, skal du selv kontakte en kunde fra din venteliste, såfremt du ønsker at tilbyde den ledige tid til en anden.

Billede 1 - Kunder kan tilmelde sig ventelisten via bookingsiden:

Billede 2 - Se din venteliste:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com