Aktivér fra-priser
Opdateret over en uge siden

Skal prisen på en eller flere af dine services starte fra et angivet beløb, skal du aktivere fra-priser.

  1. Gå til Indstillinger og vælg Services i undermenuen

  2. Tryk ind på den service, du ønsker at aktivere fra-pris på

  3. Sæt en markering i feltet Aktiver "fra" priser ved online booking

  4. Gem på knappen øverst

På din online bookingside vil prisen nu vises som startende fra den pris, du har angivet på servicen.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com

Besvarede dette dit spørgsmål?