Opret service
Opdateret over en uge siden

Services er de behandlinger/services, dine kunder kan booke tid til i din forretning.

Der skal tilføjes minimum én service til alle kundeaftaler i Planway.

Du kan tilføje alle de services, du ønsker at tilbyde dine kunder:

1. Gå til Indstillinger i topmenuen og vælg Services i undermenuen

2. Tryk på knappen Ny service

3. Udfyld servicens navn, varighed, pris og eventuelt en beskrivelse

4. Gem ved at trykke Opret service

Første gang du logger ind på din Planway bruger, vil du se en test-service i din forretning. Servicen kan nemt slettes ved at trykke ind på servicen og herefter slet-knappen nederst på siden.