Alle samlinger
Indstillinger
Afdelinger
Forskellige services i forskellige afdelinger
Forskellige services i forskellige afdelinger
Opdateret over en uge siden

Har din forretning flere afdelinger, men tilbyder forskellige services i afdelingerne? Du kan indstille, hvilke services hver medarbejder skal tilbyde i hvilke afdelinger.

Alle services skal være oprettet, før du kan indstille dette:

  1. Gå til Personale og vælg Personale i undermenuen

  2. Tryk ind på en medarbejder

  3. Rul ned til afsnittet Services

  4. Vælg afdeling øverst i afsnittet og markér hvilke services medarbejderen skal tilbyde i den valgte afdeling

  5. Gem på knappen øverst

    Gentag for hver afdeling og hver medarbejder

Læs også: Opret service

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com

Besvarede dette dit spørgsmål?