Alle samlinger
Indstillinger
Afdelinger
Forskellige priser i forskellige afdelinger
Forskellige priser i forskellige afdelinger
Opdateret over en uge siden

Hvis du har flere afdelinger, hvor dine services tilbydes til forskellige priser, skal priserne indstilles for hver medarbejder i afdelingen.

  1. Gå til Personale og vælg Personale i undermenuen

  2. Tryk ind på en medarbejder

  3. Rul ned til afsnittet Services

  4. Vælg afdelingen øverst i afsnittet og tilpas medarbejderens pris på hver service i den valgte afdeling ved at trykke på prisen

  5. Gem på knappen øverst

    Gentag for eventuelle andre afdelinger og for hver medarbejder

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com

Besvarede dette dit spørgsmål?