Indstillinger
Online booking
Skift åbningstider på din bookingside
Opdateret over en uge siden

Åbningstiderne, der fremgår til højre på din bookingside, trækkes efter de indtastede arbejdstider i den indeværende uge.

Hvis du ønsker at indtaste faste åbningstider, skal du følge denne guide:

1. Gå til Indstillinger og vælg Afdelinger i undermenuen

2. Tryk ind på din forretning/den pågældende afdeling

3. Indtast åbningstiderne i afsnittet Afdelingens åbningstider, som du ønsker, de står på din bookingside

4. Gem på knappen øverst

Når åbningstiderne er indtastet på denne måde, vil de altid fremgå sådan, uanset dine arbejdstider.

Bemærk, denne ændring har ikke betydning for din bookingkalender og de ledige tider, der vises på bookingsiden. For at ændre på på dem, skal du ændre din arbejdstid.