Refundér produkt
Opdateret over en uge siden

Hvis din kunde har købt et produkt i din forretning, men derefter ønsker at returnere produktet og få pengene tilbage, skal du registrere det som en refundering i dit kassesystem.

1. Klik på Nyt køb i kalenderen eller Gå til betaling på kundens aftale

2. Tryk Refunder i menuen til venstre og vælg produktet, der skal refunderes

3. Refunderingen er nu tilføjet til salget. Hvis kunden skal købe et nyt produkt eller betale for en service, skal dette også tilføjes

4. Tilføj eventuelt kunden i feltet øverst

5. Tryk Krediter - xx kroner på den røde knap nederst

6. Vælg den betalingsmetode, du refunderer pengene med

7. Klik Krediter betaling

Dit salg er nu krediteret i Planways kassesystem. Du skal selv sørge for at betale pengene tilbage til kunden.

Læs også: Opret et produkt