Kom godt i gang
Tilføj arbejdstider
Opdateret over en uge siden

For at kunne modtage bookinger online, skal dine arbejdstider opsættes i Planway.

Du tilføjer arbejdstider på siden Personale:

1. Gå til Personale og vælg Arbejdstider i undermenuen

2. Tryk på feltet ud for den dato og medarbejder, du vil oprette arbejdstider til

3. Indtast længden på arbejdsdagen og tilføj eventuelt en pause

4. Du kan også tilføje gentagelser, hvis arbejdstiderne skal gentages hver uge (du kan altid ændre en enkelt dag eller alle de gentagede tider efterfølgende)

5. Gem arbejdstiden ved at trykke på Opret tid

Nu er arbejdstiderne oprettet. Når du har åbnet for online booking, kan dine kunder booke tider indenfor din arbejdstid.

Hvis I har flere afdelinger, skal arbejdstid indtastes for hver afdeling. Skift afdeling via dropdown-menuen øverst på siden.