Online betaling
Opdateret over en uge siden

Med funktionen Online Betaling kan dine kunder forudbetale bookinger samt købe gavekort og klippekort via din bookingside. Bliv klogere på funktionen her.

Forudbetaling af bookinger

Online betaling kan bruges som en forudbetaling, kunden skal foretage ved booking af en aftale.

1. Gå til Apps og aktiver Online Betaling

2. Åbn appen og gå til afsnittet Generel betaling

Du har mulighed for at indstille det på følgende måder:

1. Kunden kan vælge, om man vil betale hele beløbet online eller betale ved fremmøde

2. Kunden skal betale det fulde beløb for bookingen online

3. Kunden skal betale et depositum, du fastsætter (f.eks. 30 % af serviceprisen). Denne kan indstilles forskelligt på hver service

Hvis du ikke ønsker, at dine kunder skal kunne forudbetale deres bookinger, skal du sætte Generel betaling til Slået fra.

Husk at gemme dine ændringer.

Se betingelser og vilkår for Online Betaling her.

Online salg af gavekort

Denne funktion kræver Premium

Online Betaling giver dig mulighed for at lade dine kunder købe gavekort til din forretning online via din bookingside. Det kræver at appen Gavekort er aktiveret.

1. Gå til Apps og aktiver Online Betaling

2. Åbn appen og gå til afsnittet Sælg gavekort online

3. Vælg om du vil Aktivere eller Deaktivere online salg af gavekort

4. Gem dine ændringer

Gavekortet samt en kvittering for købet vil blive sendt til den mailadresse, kunden angiver ved købet.

Se betingelser og vilkår for Online Betaling her.

Online salg af klippekort

Denne funktion kræver Premium

Online Betaling giver dig mulighed for at lade dine kunder købe klippekort til din forretning online via din bookingside. Det kræver at appen Klippekort er aktiveret og dine klippekortskabeloner er oprettet.

1. Gå til Apps og aktiver Online Betaling

2. Åbn appen og gå til afsnittet Sælg klippekort online

3. Vælg om du vil Aktivere eller Deaktivere online salg af klippekort

4. Gem dine ændringer

Der vil blive sendt en kvittering samt en klippekortkode til den mailadresse, kunden angiver ved købet.

Se betingelser og vilkår for Online Betaling her.

Betingelser og vilkår

Det er Planway, der stiller muligheden for at tage imod online betaling til rådighed, og pengene går derfor igennem vores indløsningsaftale. Det koster et administrationsgebyr på 3 % af beløbet eller et fast beløb på 3 kr. ved beløb under 100 kr. at anvende funktionen.

Vi udbetaler pengene til dig om mandagen, efter den forudbetalte aftale har fundet sted. Salg af gavekort og klippekort bliver udbetalt den første mandag efter salget.

For at vi kan udbetale pengene til dig, er det vigtigt, at du indsætter dine udbetalingsinformationer under Indstillinger -> Udbetaling -> tryk på knappen Opdater udbetalingsinformationer. På denne side kan du også altid følge med i dine kommende og tidligere udbetalinger fra os.

Online salg indgår ikke i vores regnskabsintegrationer. Du skal selv sørge for at bogføre bilaget for udbetalingen i dit regnskabsprogram.

Refundering af online betaling

Hvis en forudbetalt aftale aflyses, og kunden skal have pengene refunderet, eller hvis et online salg af et gavekort eller klippekort skal refunderes, skal du give os besked via chatten eller på mail info@planway.com. Vi skal bruge kundens telefonnummer samt det beløb, der skal refunderes. Herefter skal du ikke gøre mere.

Vi refunderer pengene samme dag (indenfor vores åbningstid), men der kan gå op til fem hverdage, før refunderingen fremgår af kundens konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com