Apps
Klippekort
Oprettelse af klippekort-skabelon
Opdateret over en uge siden

For at kunne sælge klippekort til dine kunder, skal der først oprettes klippekortskabeloner. En klippekortskabelon specificerer antal klip, pris og hvilke services, der skal kunne fungere med den valgte skabelon. En kundes klippekort vil kun kunne fungere med de services, der er tilføjet inde på klippekortskabelonen. For at oprette en klippekortskabelon skal du gøre følgende:

1. Gå til Apps og herefter til Klippekort

2. Vælg Opret ny skabelon

3. Udfyld informationerne, antal klip og hvilke servicetyper klippekortet skal kunne bruges med

4. Gem ved at trykke Opret skabelon i højre hjørne

Obs. En købt klippekort kan kun bruges som betalingsmetode for servicetyper, der er tilføjet på klippekortskabelonen.