Alle samlingerAppsRegnskab
Forbind Planway med Dinero
Opdateret i denne uge

Denne funktion kræver Premium

Som Planway Premium bruger og Dinero Pro kunde har du mulighed for at få dine kasseafstemninger fra Planway automatisk overført til Dinero. Sammen med kasseafstemningen overføres et bilag over alle periodens salg, kaldet revisionskopi, som dokumentation for kasseafstemningen.

1. Gå til Apps og aktiver og åbn Dinero - Automatisk

2. Vælg om forbindelsen skal oprettes for alle medarbejdere eller for én medarbejder

3. Klik Forbind til Dinero

4. Indtast dine loginoplysninger til Dinero i vinduet, der åbner

5. Godkend at Planway må overføre din data til din Dinero-bruger

6. Indstil dine kontoplaner ved at sætte hver betalingsmetode op til den rigtige konto

7. Gem ved at klikke Opdater indstillinger

Fremover vil dine kasseafstemninger samt revisionskopien blive automatisk overført til Dinero. Overførslen sker om natten.

I Dinero finder du dokumenterne under Bogføring -> Bilagsoversigt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com