Alle samlingerAppsRegnskab
Forbind Planway med e-conomic
Opdateret i denne uge

Denne funktion kræver Premium

Bruger du e-conomic som regnskabsprogram, har du mulighed for at forbinde Planway med e-conomic. På den måde kan dine kasseafstemninger fra Planway blive automatisk overført til e-conomic. Sammen med kasseafstemningen overføres et bilag over alle periodens salg, kaldet revisionskopi, som dokumentation for kasseafstemningen.

1. Gå til Apps og aktiver og åbn e-conomic - Automatisk

2. Vælg om forbindelsen skal oprettes for alle medarbejdere eller for én medarbejder

3. Klik Forbind til e-conomic

4. Indtast dine loginoplysninger til e-conomic i vinduet, der åbner

5. Tryk Tilføj app

6. Kontrollér at regnskabsåret er indstillet korrekt

7. Indstil dine kontoplaner ved at sætte hver betalingsmetode op til den rigtige konto

8. Gem ved at klikke Opdater indstillinger

Fremover vil dine kasseafstemninger samt revisionskopien blive automatisk overført til e-conomic. Overførslen sker om natten.

I e-conomic finder du dokumenterne under Regnskab -> Kassekladder -> Daglig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com