Lager
Hur blir jag lagerkund hos Publit?
Mattias Christensen avatar
Skrivet av Mattias Christensen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1) Teckna licensavtal för lagerlösning.

Detta gör du genom att mejla vår support. Vi räknar tillsammans ut månadsavgiften.

2) Skapa ett Publit-konto om du inte redan har ett.

Se instruktionsvideo här.

3) Lägg in ditt Bokinfo-ID under inställningar på ditt konto.

Har du inget ID? Kontakta Bokinfo som hjälper dig vidare.

4) Ladda upp dina tryckfiler på ditt konto genom att trycka på “skapa” -> “bok”. Fyll i metadatan och ladda upp dina filer.

Se instruktionsvideo om hur du laddar upp tryckfiler här.

5) Beställ provtryck och kontrollera att trycket är till belåtenhet.

Se instruktionsvideo om hur du beställer egna exemplar här.

6) Publicera boken och aktivera distribution.

7) Lägg en inleveransorder

Läs och se instruktioner här.

8) Leverera böckerna till Speed.

Se instruktioner här.

När bokhandel beställer dina böcker skickas de från Speed Logistics så långt lagret räcker, därefter produceras böckerna på beställning (förutsatt att du slagit på denna funktion).