Cliënten
Trajecten
Hoe kan ik vragenlijsten beantwoorden?
Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk dat je hulpverlener in de loop van het traject bepaalde vragenlijsten naar jou verstuurt. Je antwoorden helpen jouw hulpverlener om het therapieverloop op te volgen en goed afgestemd te blijven.

Open na inloggen je digitaal dossier door op de naam van je therapeut te klikken:

Je ziet nu je trajectoverzicht. Open de vragenlijstdetails door op de vragenlijst te klikken:

Vervolgens zie je in een zijbalk de verschillende vragenlijsten die zijn toegevoegd, je kan deze invullen door op "Vragenlijst invullen" te klikken:

Nadat je de vragenlijsten hebt ingevuld, kan je je antwoorden op dezelfde plaats terugvinden. Indien je hulpverlener het vragenlijst rapport met je deelt, kan je dit ook hier terugvinden.