Hulpverleners
Agenda
Hoe werkt het delen van mijn agenda met mijn collega's?

Wat zien andere hulpverleners als ik mijn agenda deel? Met wie kan ik mijn agenda delen?

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan eenvoudig je beschikbaarheden delen met collega hulpverleners binnen dezelfde QIT organisatie. Je collega's kunnen enkel je beschikbaarheden zien, niet de details van een sessie (zoals de naam van de cliënt met wie je een sessie hebt).

Om je agenda te delen met collega hulpverleners, volg je onderstaand stappenplan:

1. Ga naar de instellingen van je QIT online agenda

2. Zoek in de instellingen de rubriek "Deel je QIT online agenda met je organisatie collega's" en klik op "Personen toevoegen":

3. Duid de collega's aan waarmee je je agenda wilt delen en klik op kalender delen:

4. Je agenda is nu gedeeld met je collega. Zij kunnen je agenda bekijken door deze te selecteren via de knop linksboven:

5. Je sessies en events zien er in hun kalender als volgt uit: