Hulpverleners
Agenda
Hoe toon ik mijn QIT agenda in andere applicaties?

QIT kalender exporteren naar Google of Outlook kalender, je QIT kalender in andere apps bekijken

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je QIT agenda tonen in andere applicaties kan je doen door een iCal URL van je QIT agenda te maken en deze in een andere applicatie in te laden.

Belangrijk: deze iCal URL bevat informatie over je sessies en andere agenda events. Dit bevat ook de voornaam en eerste letter van de achternaam van de cliënt. Ga dus met de uiterste discretie om met deze URL en deel de URL NOOIT met andere personen. Als je denkt dat iemand anders toegang heeft tot je URL, kan je de URL resetten in je kalender instellingen.

Je QIT agenda importeren in Google agenda

Belangrijk: via onderstaande stappen kan je je QIT agenda tonen in je Google agenda. Google haalt de gegevens van je QIT agenda periodiek op. Het kan soms tot 48 uur duren voor nieuwe sessies zichtbaar zijn in je Google agenda.

1. Ga naar de instellingen van je QIT online agenda:

2. Klik op "Link genereren" in de rubriek "Toon je QIT online kalender in andere applicaties"

3. Klik op "Link kopiëren"

4. Ga naar je Google agenda op je desktop computer

5. Klik op het plusje bij "Andere agenda's" en selecteer "via URL":

6. Plak je QIT iCal URL in het "Agenda-URL" veld en klik op agenda toevoegen:

7. Je QIT agenda is nu zichtbaar in je Google Agenda, ja kan de naam van de agenda in Google Agenda aanpassen via de 3 bolletjes naast de naam van de agenda

Je QIT agenda importeren in Outlook

Belangrijk: via onderstaande stappen kan je je QIT agenda tonen in je Outlook agenda. Outlook haalt de gegevens van je QIT agenda periodiek op. Het kan soms tot 24 uur duren voor nieuwe sessies zichtbaar zijn in je Outlook agenda.

1. Ga naar de instellingen van je QIT online agenda:

2. Klik op "Link genereren" in de rubriek "Toon je QIT online kalender in andere applicaties"

3. Klik op "Link kopiëren"

4. Ga naar je Outlook agenda op je desktop computer

5. Klik op "Agenda toevoegen"

6. Klik op "Abonneren via internet" en plak de QIT iCal URL in tekstveld bovenaan de pagina:

7. Geef de agenda een naam, selecteer een kleur en icoontje en klik op "Importeren"

8. Je QIT agenda is nu toegevoegd aan je outlook agenda.

Je QIT agenda importeren in een andere agenda applicatie

1. Ga naar de instellingen van je QIT online agenda:

2. Klik op "Link genereren" in de rubriek "Toon je QIT online kalender in andere applicaties"

3. Klik op "Link kopiëren"

4. Ga naar je andere agenda applicatie en zoek waar je een nieuwe agenda kan toevoegen of importeren. Je moet de iCal URL die je gekopieerd hebt in de instellingen ingeven. Contacteer onze support voor advies.