Alle samlingerFølg
Upload en følgliste til Resights

Følg alle relevante selskaber og ejendomme så du kan blive opdateret på relevante ændringer.

Opdateret over en uge siden

For at holde dig orienteret om alle relevante opdateringer og følge spændende emner som kunder, samarbejdspartnere eller ejendomme, kan du bruge Resights til at overvåge enhver ejendom eller virksomhed. Følg denne guide for at komme godt i gang med at følge dine første ejendomme og virksomheder og modtage notifikationer, hver gang der sker en ændring.

Fremsøg et specifikt emne

Først skal du fremsøge en specifik ejendom eller virksomhed via søgefeltet øverst til venstre.

Klik på følg

Når du har fundet et relevant emne at følge, skal du klikke på "følg" i det øverste højre hjørne og sætte det i en relevant kategori, som du senere kan finde i følg-modulet. Prøv dette med både en virksomhed og en ejendom, som du er interesseret i.

Upload en liste

Hvis du gerne vil uploade en liste med ejendomme eller virksomheder, skal du bevæge dig ned i følgmodulet i menuen til venstre.

Vælg en fane

Øverst på siden har du mulighed for at vælge mellem ejendomme og virksomheder. Her kan du både se alle de emner du følger i forvejen, og det er her du kan uploade en liste.

Vælg den fane, hvor du gerne vil uploade en liste.

Forbered din fil

Husk, at du altid skal have enten BFE-nummeret eller CVR-nummeret i første kolonne af din fil, så vi kan identificere den specifikke ejendom eller virksomhed.

Upload din liste

Når du er klar til at uploade, vælg 'Upload liste' i højre side på platformen. Vælg din fil og tryk 'Upload'.

Vælg kategori

Nu kan du vælge en kategori til dit upload.

Navngiv kategori

Til sidst kan du give denne kategori et navn ved at klikke på 'Kategori' lige under 'Upload liste'. Her kan du sortere alle kategorier og navngive dem ved at klikke på den ønskede kategori.

Modtag notifikationer

Nu har du succesfuldt uploaded en liste med ejendomme eller virksomheder, som du fremover vil modtage notifikationer om på din mail.

Rediger notifikationspræferencer

For at redigere dine præferencer for notifikationer, klik på 'Indstillinger' i øverste højre hjørne. Her kan du selv bestemme, hvilke meldinger du skal modtage fra Resights.

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋