Alle samlingerKom godt i gang med Resights
6. Step: Opret en følg-agent

Hold styr på ejendomme, virksomheder og personer med Resights' overvågningsværktøj

Opdateret i denne uge

Med Resights kan du altid holde dig ajour på bevægelserne i markedet med vores følg-agent, der overvåger hvilken som helst ejendom, virksomhed eller person, og giver dig notifikationer direkte i din mailbox ved ændringer. Det er det perfekte værktøj, hvis du ønsker at holde styr på ændringer hos dine kunder, konkurrenter eller samarbejdspartnere.

Opret din første agent

For at opsætte din første agent, tilgå den ønskede ejendom, virksomhed eller person. Herefter kan du i højre hjørne trykke på "Følg" knappen.

Herfra er det muligt for dig at kategorisere din følg-agenter, så du altid har struktur i din data. En måde at kunne indele sin agenter i er: 1) Kunder 2) Konkurrenter 3) Samarbejdspartnere 4) Andet.

Din følg-agent er privat, hvilket vil sige at dit team ikke vil modtage notifikationer ved ændringer på de fulgte ejendomme, virksomheder eller personer. Såfremt dette ønskes, skal ejendomme istedet tilføjes til et delt projekt med dit team.

Administrer dine agenter

I Følg-modulet har du mulighed for at administrere dine agenter, herunder også handels- og udbudsagenter.

Herfra kan du via indstillingerne administrere hvilke notifikationer du ønsker at modtage samt hvornår du ønsker at modtage notifikationerne. Alt dette administrerer du i indstillingerne øverst til højre.

Upload en følgliste

Du kan uploade en hel liste med ejendomme eller virksomheder, så du kan følge dem alle på en gang, og dermed spare tid. For at gøre dette skal du følge denne korte selvstændige guide:

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋