Alle samlingerKom godt i gang med Resights
8. Download Resights' Ejendomsrapport, Virksomhedsrapport og Konfliktrapport
8. Download Resights' Ejendomsrapport, Virksomhedsrapport og Konfliktrapport

Lær at hente alle relavante rapport som kan give dig indsigt på en ejendom eller virksomhed

Opdateret over en uge siden

For at få dybdegående indsigt i en ejendom eller virksomhed, kan du downloade relevante rapporter direkte fra Resights platform. Følg denne guide for at lære, hvordan du henter alle de rapporter, du har brug for.

Ejendomsrapport & Konfliktrapport:

Tilgå undersøg modulet

Start med at tilgå undersøg modulet til venstre i Resights.

Fremsøg ejendom

Fremsøg den ejendom som du ønsker at forstå bedre.

Find dokumenter

Gå til fanen 'Dokumenter'. Her har du direkte adgang til alle offentlige dokumenter for ejendommen.

Download Resights' konfliktrapport og ejendomsrapport

Gå til 'Stamdokumenter' og marker de ønskede dokumenter til venstre. Klik på 'Download dokumenter' nederst til højre. Vælg om du vil have dokumenterne tilsendt på mail eller modtage dem i browseren. Dine dokumenter vil automatisk blive generet.

Virksomhedsrapport:

Tilgå portefølje modulet

Start med at tilgå portefølje modulet til venstre i Resights og fremsøg en relevant virksomhed.

Download virksomhedsrapporten

Vælg filen i øverste højre hjørne ved siden af 'Følg'. Vent et par minutter, mens rapporten produceres.

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋