layout.skip_to_main_content
Wachtwoord vergeten

Account herstellen - Wachtwoord kwijt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen. Hiervoor kun je een verzoek doen op de login pagina in ons portaal.

Figuur 1 - Kies voor 'Wachtwoord vergeten?' bij het inloggen

Figuur 2 - Vul het e-mailadres in van jouw account

Wanneer het e-mailadres bij ons bekend is ontvang je een link per mail om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Figuur 3 - Klik op de link in de e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen

Ik heb geen e-mail ontvangen!

Wanneer je geen e-mail hebt ontvangen, zijn er twee mogelijkheden:

• Er is geen gebruikersaccount geregistreerd met het e-mailadres;

• Er zijn te veel verzoeken gedaan; het is voor 24 uur niet mogelijk om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Probeer het later nog eens.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com