Gebruikersbeheer pagina

Gebruiker/user aanmaken, gebruiker verwijderen, e-mailadres wijzigen/aanpassen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk zelf gebruikers te beheren, toevoegen en verwijderen onder jouw eigen organisatie.

Let op: Alleen de Portal Administrator kan gebruikers aanmaken, verwijderen en wijzigen.

Navigeer in het portaal naar het kopje Management waaronder vervolgens het kopje Gebruikers verschijnt:

• Een verzender kan documenten versturen en statussen beheren;

• De portaalbeheerder kan gebruikers beheren en de branding instellen en wijzigen.

Bovenaan de pagina is zichtbaar hoeveel gebruikers er in de bundel zitten, en hoeveel er al in gebruik zijn.

Ook kun je in het overzicht zien welke user de twee-factor authenticatie hebben geactiveerd.

Om een gebruiker te wijzigen dien je op het details knopje te klikken aan de rechterkant. Bij het wijzigen van een gebruiker in een ander e-mailadres blijven alle transacties behouden die binnen het voorgaande e-mailadres waren aangemaakt.

Wanneer je een gebruiker verwijdert blijft deze wel bekend in ons portaal en kan deze niet opnieuw worden toegevoegd. Bij het verwijderen van een gebruiker verdwijnen alle transacties die met het e-mailadres waren aangemaakt.

Indien er geen gebruikerslicenties meer over zijn kun je een extra gebruiker bijkopen. Voor meer informatie klik hier!

Neem contact met ons op via chat, telefoon of mail om het aantal licenties uit te breiden.

Ons support team helpt u graag verder via de chat of via support@signhost.com