Evidos app
Aan de slag met de Evidos App!

Evidos App, iOS, Android

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds kort hebben wij een nieuwe productnaam: Signhost. De app is momenteel nog in de oude stijl en hanteert onze vroegere productnaam: Evidos.

Onze applicatie is beschikbaar voor iOS 12.1 of nieuwer of Android 7.0 en nieuwer.

iOS

1. Open de App Store app op je iPhone, iPad of iPod Touch;

2. Blader of zoek naar Evidos;

3. Tik of klik op de knop 'Download'.

Android

1. Open de Google Play app op uw Smartphone of Tablet.

2. Blader of zoek naar Evidos;

3. Tik of klik op de knop 'Installeren'.

Inloggen

Om de Evidos app te gebruiken is een account nodig bij Signhost. Om de app te gebruiken dient er een usertoken aangemaakt te worden in het portaal.

Als je al een Signhost account hebt, tik dan op de knop "Inloggen". Je kan in de app inloggen met jouw usertoken.

Heb je nog geen account? Maak dan nu een gratis Go-account aan via onze website of kies voor de knop "Account aanmaken". Vul in het onderstaande scherm jouw gegevens in, vervolgens wordt er een account voor je aangemaakt.

Na het aanmaken van jouw Signhost account of nadat je hebt gekozen om in te loggen op een bestaand Signhost account word je gevraagd om het usertoken in te vullen.

Na het invullen van jouw usertoken kies je de knop "Inloggen". Je wordt vervolgens naar het scherm geleid waar je in de app een nieuwe transactie kan aanmaken.

Wil je meer weten over het gebruik van de app? Lees dan hier ons artikel waarin we verder ingaan op de verschillende functies in de app.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of via support@signhost.com