Kom igång med SkyMap Portal
Skapa konto för SkyMap Portal

Här beskrivs hur du enkelt skapar ett konto för SkyMap Portal genom att följa stegen nedan.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som kund hos SkyMap kan du testa våra tjänster kostnadsfritt i 10 dagar.

Vill du beställa direkt, boka demo eller kanske prova någon av våra tjänster Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Gör så här för att skapa ett nytt konto:

1. Ange dina företagsuppgifter i formuläret som visas.

2. Klicka på Nästa.

3. Ange en e-postadress för administratörskontot samt förnamn, efternamn och telefonnummer.

Är du redan registrerar som användare i SkyMap Portal behöver du inte ange dessa uppgifter.

4. Klicka på Nästa.

5. En sammanfattning av lämnade uppgifter visas. För att skapa kontot klicka på Skapa konto.

6. Ett e-postmeddelande har nu skickats till angiven e-post.

7. Öppna e-postmeddelandet och klicka på Verifiera konto.

8. Ange ett lösenord för ditt konto och godkänn användarvillkoren.

9. Inloggningssidan portalen.skymap.se visas och logga in med din e-postadress och lösenord.