Connect
Koppla rotmapp till SkyMap Connect

Här beskrivs hur du kopplar en rotmapp i Filhanteraren till Connect.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att koppla en rotmapp till SkyMap Connect:

1. Logga in i projektet som Företagsadmin och gå till Filhanterare

2. Sätt en markering för den rotmapp du vill använda för synkronisering av filer.

3. Klicka på kommandot Connect. Kommandot är bara synligt om du har en aktiv integration i projektet.

4. Bekräfta genom att klicka på Koppla att mappen ska kopplas till SkyMap Connect och aktiverar synkronisering av filer mellan mappen och aktiva integrationer.

Det är endast möjligt med en rotmapp kopplad till Connect och för att ändra rotmapp kopplar du bort den kopplade och väljer en ny rotmapp.