Aktivera SkyMap Design

Skapa smidigt egna ritningar och modeller.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

SkyMap Design är en tilläggstjänst i SkyMap Portal som gör det möjligt att själv skapa och ändra ritningar och 3D-modeller till maskinstyrning eller GNSS-stav.
Med SkyMap Design kan du bland annat;

• Vrida in och skala PDF-filer.

• Skapa höjdsatta punkter, linjer och ytor.

• Göra volymberäkningar mot de skapade ytorna.

• Exportera som LandXML eller DXF.

Ta kontroll över dina modeller till maskinstyrning. Skapa, ändra och jämför 2D- och 3D-modeller och ritningar till maskinstyrning eller GNSS-stav med SkyMap Design. Enkelt, smidigt och prisvärt.

Vill du prova? Kontakta oss på info@skymap.se om du är intresserad eller boka en demo direkt.

Testa kostnadsfritt i 14 dagar

Som ny SkyMap-användare kan du skapa ett Design-konto här och automatiskt få en 14 dagars kostnadsfri testperiod. Du kan i lugn och ro utvärdera alla funktioner och när testperioden är slut får du välja om du vill köpa en Design-licens för att fortsätta arbeta med verktyget. Har du redan ett användarkonto i SkyMap Portal? Logga in på ditt konto och aktivera din testperiod direkt i plattformen istället.