Årsberetning pr. lag

Oppdatert over en uke siden

Denne rapporten viser aktiviteten til klubbens lag. Den viser hvilke kamper som er spilt, hvor mange kamper hver utøver har spilt og hvor mange mål. Den viser totaloversikten for sesongen. Og den viser hvem som har vært utøvere og trenere på laget.

For å finne denne rapporten må du være Klubbadministrator.

1. Finn menypunktet Rapporter.

2. Deretter Medlemsrapporter.

3. Trykk på lenken for Årsberetning pr. lag og rapporten åpnes i ny fane.

4. Kopier linken for å publisere til hjemmesiden.

Dette er ikke en liste man kan laste ned i Excel, men en oversikt som kan publiseres på klubbens hjemmeside: Enten kan du publisere den som en hyperlink i en tekst. Eller du kan legge det til på et menypunkt. Og så kan du også legge det til som en hurtigknapp på hjemmesiden.