Sportslig
Rapporter
Mest kamper og mål gjennom tidene

Oppdatert over en uke siden

Dette er en oversikt som også viser utøverne i klubben og hvor mange kamper de har spilt og hvor mange mål som er scoret. Den inneholder ikke lagstilknytning.

For å finne denne rapporten velger du rollen Klubbadministrator.

1. Gå til menypunktet Rapporter.

2. Deretter Medlemsrapporter.

3. Her finner du to rapporter, trykk på den som heter Mest kamper og mål gjennom tidene og den åpner seg i ny fane.

4. Kopier linken øverst for å publisere denne til hjemmesiden.

Dette er ikke en liste man kan laste ned i Excel, men en oversikt som kan publiseres på klubbens hjemmeside: Enten kan du publisere den som en hyperlink i en tekst. Eller du kan legge det til på et menypunkt. Og så kan du også legge det til som en hurtigknapp på hjemmesiden.