Kørsel - Administrativ igangsætning

Denne artikel beskriver hvordan du sikrer at kørsel kan registreres og udbetales i organisationen.

Opdateret over en uge siden

For at kunne gennemføre setup skal du have adgang til organisationsindstillingerne:
Start i venstre hjørne:

Find organisationsindstillinger og gå på fanen fakturering:

Som du kan se er der to felter til transport priser. Det øverste felt "Transport kostpris", tastes kostprisen pr. km. på de kilometer, som medarbejdere registrerer. Denne værdi er typisk statens høje takst og den bruges til udbetaling til medarbejdere for kørsel, både internt og eksternt.

Det nederste felt "Transport sats" benyttes for at kunne fakturere kørslen. Hvis dette felt er udfyldt, vil der automatisk komme et beløb på fakturaen til kunden, som antal kilometer gange værdien i dette felt.

For at få gavn af TimeViews rapport motor til kørselsrapportering, skal der endvidere indtastes cpr. nr. på medarbejderen. Det skal gøres i listen med brugere på medarbejderen under fanen med personlige oplysninger.

Medarbejderen skal selv skrive nummerplade(r) i brugerindstillinger. Det kan gøres her: Angivelse af nummerplade(r).

Sluttelig skal du som administrator sørge for, at der er arbejdstyper til registrering af transport.

Det sikrer du i administrationsområdet - arbejdstyper - hvor du kan oprette arbejdstyper som vil blive vist når man registrerer transport:

Her er vist et eksempel hvor der er sat hak i "Til transport" og hvor navnet "Kørsel" er det som brugeren kan se når der skal registreres transport.

Når medarbejderen efterfølgende tidsregistrerer transport, vil det kunne trækkes ud på en rapport. Du kan også danne en oversigt i tidsregistreringer, der kun viser postereringer, hvor der er registreret transport.