Angivelse af nummerplade(r)
Opdateret over en uge siden

Brugerne kan selv angive og vedligeholde hvilke nummerplader de ønsker at registrere. Det gør de via indstillingerne:

Derefter trykker man på "Brugerindstillinger" også kan man skrive en eller flere numerplader ind i feltet "Nummerplade(r) (Adskil flere med ;)", husk at trykke gem når du er færdig.

Angives der flere så husk at adskille dem med ";". Den første nummerplade i listen vil være den der som default foreslås ved en ny tidsregistrering.

For at loade de angivne nummerplader kan en genstart af TimeView være nødvendig.

Når man laver en ny tidsregisrering og vælger en opgave bliver nummerpladen atomatisk insat i feltet "Registreringsnr."

Hvis man ikke vil have at den atomatisk sætter hak i "Firmabil"

Så skal man slette det der står i feltet "Registreringsnr" på brugeren under fanen "Arbejde"